torsdag 8 juli 2010

72 dagar kvar till valet

Äkta kärlek!

Almedalsvecka eller Palmedalsvecka, som det en gång benämndes...Gotland. Gotland är kärlek.

En tidigare socialdemokratisk partiordförande och statsminister tillsammans med Mona Sahlin, Maria Wetterstrand, Lars Ohly och Peter Eriksson. Det är kärlek.

Såg att Solveig Ternström skulle lämna Centern pga deras svek i kärnkraftsfrågan. Hon kommer att stödja dom rödgröna. Det är passion och kärlek.


Politik är att vilja, sa Olof Palme. Politik är kärlek. Det finns ett ordspråk som lyder: Varav hjärtat är fullt talar munnen! Det är viktigt att man tycker om det man gör, för att jag som väljare ska kunna känna förtroende för företrädaren för partiet. Mona Sahlin tycker om det hon gör. Hon älskar det. Hon älskar partiet. Det är passion och kärlek.



Det är klart att jag är demokratisk socialist. Fast jag vet att det är så här, så blir jag lika upprörd varje gång jag läser om barns situation, när den är som mest tragiskt. 230 barn lever i 125 familjer som är beroende av försörjningsstöd i lilla Oskarshamn. Lika glad blir jag när jag vet att det ordnas mycket i vår kommun för barn och ungdomar. Helt fantastiskt att fritidshemmen i Oskarshamn fortfarande kan ordna lägerverksamhet/övernattningar för skolbarnen under sommarlovet. Barnen får del av detta, men hur blir det för familjen? Att som familj kunna göra något utöver vardagen när man är lediga tillsammans är också oerhört viktigt. Mer om detta i nästa blogginlägg...

Inga kommentarer: