fredag 23 juli 2010

Tillsammans skapar vi framtidens Oskarshamn!


Socialdemokraterna i Oskarshamn har ett valprogram "Möjligheternas stad Oskarshamn".

Det är ett ganska heltäckande program. Inriktningen är klar. Ambitionerna är tydliga. Det bygger på genuina socialdemokratiska värderingar.



Men det finns en skillnad! In på arenan kliver nya spelare. Kvar finns erfarenheten i form av toppspelarna Wretlund & Lyrbo. Erfarna spelare som kan coacha dom nya. Nya självständiga spelare med tusen idéer, kunskap, stora öron och engagemang. Ett engagemang för att tillsammans skapa framtidens Oskarshamn!

Det finns människor som gör särskilda intryck. Kloka människor, som bara är så där genuint kloka..en av dessa pratade jag med häromdagen. Vi pratade bl a om tjänstemannaansvar kontra politikerrollen och vad som är signifikant för Oskarshamn.

Min "magkänsla" är att det är ett otroligt engagerat gäng socialdemokrater på kommunfullmäktigelistan i Oskarshamn 2010, som verkligen vill arbeta för kommunens bästa. Den geografiska spridningen är bra. Ålderspridningen likaså. Kanske för få pensionärer. Ett bra lag med med bra coacher och kompetenta spelare!

1 kommentar:

Nils Dacke sa...

Driver du med oss? Socialdemokraterna i Oskarshamn är ju synonymt med nepotism och maktfullkomlighet. 70 + år med S-styre har medfört bara under denna mandatperiod 360?? miljoner borta och en socialförvaltning i kris likaså en byggnadsnämnd i upplösning. Att vara politiker är också att ta ansvar inte bara kvittera ut sitt arvode.